onsdag den 22. marts 2023

Teikia internetinių prašymų išduoti K-ETA ir Korėjos e-vizą paslaugą.

Teikia internetinių prašymų išduoti K-ETA ir Korėjos e-vizą paslaugą.

k-eta laiškas neateina

Kokia sistema yra K-ETA? Korėjoje viešintys užsieniečiai anksčiau turėjo pereiti vizų išdavimo procesą. Tačiau jūs galite aplankyti Korėją negavę vizos per K-ETA. Su K-ETA jis gali būti išduotas per 24 valandas, jei kreipsitės internetu, o į šalį galite patekti greitai ir patogiai, neatlikdami patikrinimo.

k-eta Japonija

K-ETA – tai sistema, leidžianti Korėjoje besilankantiems užsieniečiams patogiai kreiptis dėl atvykimo be vizos. KORĖJOS ELECTRONIC TRAVEL ATHORIZATION santrumpa, internetu galima kreiptis dėl vizos ir ją išduoti per 24 valandas po patikrinimo.

kelionė į Korėją Lietuvių

K-ETA – tai sistema, kuri Korėjos imigracijos procesą daro sklandesnį ir efektyvesnį, todėl užsieniečiams lengviau ir patogiau aplankyti Korėją. Be to, Korėjos vyriausybė gali skatinti mainus ir bendravimą su užsieniečiais bei skatinti turizmo pramonės plėtrą. Todėl Korėjoje viešintys užsieniečiai galės mėgautis patogesnėmis ir saugesnėmis kelionėmis naudodamiesi K-ETA.

Korean eta oficiali svetainė

Yra daug K-ETA privalumų. Visų pirma, laukimo laikas gali sutrumpėti, o tai suteikia daugiau lankstumo jūsų maršrute. Be to, galite tikėtis sutaupyti išlaidų išduodami vizą. Be to, Korėjos vyriausybė gali aktyviau pritraukti užsienio turistus, o tai labai prisideda prie Korėjos turizmo pramonės plėtros.

užsienietis, keliaujantis Korėjoje

Taip pat naudodamiesi K-ETA galėsite lengviau ir patogiau aplankyti Korėją. Užsieniečiai gali lengviau ir patogiau aplankyti Korėją per K-ETA, o tai labai prisidės prie Korėjos turizmo industrijos plėtros. Korėjos valdžia per K-ETA sistemą taip pat bando aktyviau pritraukti užsienio turistus.

Nuolatinio gyventojo pasas

K-ETA paraiškos pateikimo procesas yra paprastas. Jei pateksite į K-ETA paraiškų teikimo svetainę internete ir užpildysite savo asmeninę informaciją bei kelionės planą ir pan., K-ETA išdavimas bus sprendžiamas atlikus patikrinimą. Šiuo metu išdavimui reikalingas laikas paprastai yra per 24 valandas. Jei K-ETA gausite prieš išvykdami, jį galėsite greitai ir patogiai apdoroti imigracijos proceso metu.

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Share this