onsdag den 22. marts 2023

Omezte zbytečné osobní procedury se snazší imigrací a elektronickým schválením cesty s K-ETA!

Omezte zbytečné osobní procedury se snazší imigrací a elektronickým schválením cesty s K-ETA!

vízum pro koreu a eta

K-ETA je jedním z oblíbených systémů mezi cizinci, kteří nedávno navštívili Koreu. Zkratka KOREA ELECTRONIC TRAVEL AUTORIZACE, je to systém, který vám umožní pohodlně zažádat a získat vízum na internetu.

korejské vízum čeština

K-ETA je systém, který umožňuje cizincům navštěvujícím Koreu pohodlně požádat o vstup bez víza. Zkratka pro KOREA ELECTRONIC TRAVEL AUTHORIZATION, o vízum je možné požádat na internetu a vystavit jej do 24 hodin po screeningu.

elektronický pas

K-ETA je systém, díky kterému je korejský imigrační proces hladší a efektivnější. Díky tomu mohou cizinci navštěvující Koreu cestovat pohodlněji a bezpečněji.

k-eta tisk

Hlavní výhodou K-ETA je, že může snížit čekací dobu a náklady. Dříve při návštěvě Jižní Koreje byla čekací doba a náklady vynaloženy během procesu vydávání víz. Vzhledem k tomu, že si však nemusíte vyřizovat vízum přes K-ETA, můžete si svůj cestovní rozvrh upravit volněji a snížit náklady na cestování.

Namsan

Korejská vláda navíc hodlá aktivněji přitahovat zahraniční turisty prostřednictvím systému K-ETA. Cizinci mohou Koreu navštívit snadněji a pohodlněji prostřednictvím K-ETA, což výrazně přispěje k rozvoji korejského turistického průmyslu.

oficiální webové stránky korejské eta

Proces aplikace K-ETA je jednoduchý. Po přístupu na internetovou stránku aplikace K-ETA, vyplnění osobních údajů a cestovních plánů atd. je po prověření rozhodnuto o vydání. Pokud si vystavený K-ETA před odjezdem vytisknete a přinesete s sebou, bude během imigračního procesu rychle a pohodlně vyřízen.

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Share this